Ελένη Τσολάκη: «Κάθε βδομάδα σ’ εκείνο το σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα…»

Ελένη Τσολάκη: «Κάθε βδομάδα σ' εκείνο το σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα…»

Συγκλονισμένη παρακολουθεί και η Ελένη Τσολάκη τις εξελίξεις και όλα όσα συνέβησαν σχετικά με την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Ενώ τα social media έχουν πλημμυρίσει με εικόνες από τη στιγμή του δυστυχήματος, με τους περισσότερους να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες

Μάλιστα και η Ελένη Τσολάκη έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με ένα μακροσκελές κείμενο ανέφερε πως δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό της όλο αυτό που γίνεται ενώ αποκάλυψε πως σε εκείνο τον σταθμό περίμενε κάθε εβδομάδα την δική της μανούλα!

«Ψάχνεις μάταια τις λέξεις…δεν υπάρχουν για να εκφράσουν τον πόνο, τη θλίψη, το θυμό για την ανείπωτη τραγωδία που στέρησε τόσο άδικα τη ζωή τόσων ανθρώπων! Ένα ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο για τόσους συναθρώπους μας!!!

Πόσο κρίμα Θεέ μου!!!Θρήνος… Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό, να περιμένω τη δική μου μανούλα… κ ξαφνικά κάποιοι να μη φτάνουν ποτέ!!!Και ξαφνικά κάποιοι θα περιμένουν για πάντα!!Θέε μου τι πόνος… Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου! Κουράγιο στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους,τα παιδιά τους!!!Μόνο κουράγιο….

Σπαράζει η καρδιά μου!Πενθούμε όλοι μαζί σας!!! Καλό Παράδεισο! Υγ. Δυστυχώς σ´ αυτή τη χώρα, δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ!!!!!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη στην ανάρτησή της.