Ελένη Τσολάκη: «Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου»

Ελένη-Τσολάκη-250x250.png

Τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις σχέση του με την Όλγα Τρέμη, σχολίασαν και στην εκπομπή «Open Weekend» η Ελένη Τσολάκη με τους συνεργάτες της.

Μάλιστα, με αφορμή τις δηλώσεις του παρουσιαστή, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε σε ένα παλιότερο περιστατικό που συνέβη στη δική της εκπομπή στον Alpha, τότε που ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε αναφέρει ότι διατηρούσε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Αυτό το σκηνικό ήταν στη δική μου εκπομπή στον Alpha και περάσαμε πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα. Ήταν ατόπημα και κείνο και φέραμε την Έλενα Χριστοπούλου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και για την ίδια, μια στιγμή που και εμάς που δεν είχαμε σκεφτεί την προέκταση και το αφήσαμε να περάσει. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά ήταν μία πάρα πολύ κακή στιγμή. Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου.

Αφορούσε μια γυναίκα και την επόμενη ζήτησα συγγνώμη. Όφειλα να προστατεύσω έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών. Βρέθηκα με την Έλενα και το συζητήσαμε και ήταν κάτι που την είχε πειράξει και το είχε μέσα της από μένα. Τα ξεκαθαρίσαμε, της ζήτησα συγγνώμη. Καμιά φορά η μεταμέλεια και να ζητάμε μια συγγνώμη για το λάθος μας ή την ευθύνη που δεν πήραμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ειλικρινείς» εξήγησε η Ελένη Τσολάκη.