Το “Grey’s Anatomy” ανανεώθηκε για 20η season | Tο ρεκόρ και η Grey της Ellen Pompeo

Το "Grey's Anatomy" ανανεώθηκε για 20η season | Tο ρεκόρ και η Grey της Ellen Pompeo

Όπως έγινε γνωστό, η σειρά «Grey’s Anatomy» του ABC, ανανεώνεται για 20η σεζόν και γράφει ιστορία.

Ωστόσο, εκτός από αυτό, μαθαίνουμε και τι θα γίνει με την Grey της Ellen Pompeo που θεωρητικά 19η season θα ήταν η τελευταία της στη σειρά.

Μάλιστα, το ABC με αυτή του την ανανέωση έκανε τη δημοφιλή του ιατρική σειρά, το μακριοβιότερο ιατρικό δράμα στην ιστορία της τηλεόρασης.

Παρόλα αυτά, τη θέση του showrunner στην 2οη season κύκλο θα έχει η Meg Marinis που θα αντικαταστήσει την επί σειρά ετών showrunner Krista Vernoff των “Grey’s Anatomy” και “Station 19” που θα αποχωρήσει με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ενώ σύμφωνα με Deadline η σειρά που προβάλλεται από το 2005, παραμένει δημοφιλές στην τηλεθέαση του ABC, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στα ηλικιακά γκρουπ των 18-49, προσελκύοντας 10,7 εκατομμύρια θεατές ανά επεισόδιο σε όλες τις πλατφόρμες.

Η τρέχουσα 19η σεζόν που έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου του 2022, έχει ήδη δει δύο δυνατές αποχωρήσεις εκτός από την showrunner Vernoff, όπως αυτή της Kelly McCreary που υποδύθηκε την Maggie Pierce για 9 σεζόν.

Όμως η πιο πολυσυζητημένη όμως είναι αυτή της πρωταγωνίστριας, Ellen Pompeo που ενσαρκώνει την Meredith Grey από την αρχή της σειράς μέχρι το 7o επεισόδιο, όπου ο χαρακτήρας μετακομίζει από το Σιάτλ στην Βοστώνη.

Σύμφωνα με αναφορά του Deadline, η Ellen Pompeo δεν θα αφήσει τόσο εύκολα τη σειρά, αφού θα “επιστρέφει” στη σειρά, καθώς εκτός από την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο φινάλε της 19η seaon, θα παραμείνει ως εκτελεστικής παραγωγός στη σειρά και θα συνεχίσει να δανείζει τη φωνή της για το voiceover των που ακούμε στην αρχή και στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Επίσης, μπορεί να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμα κάτι επίσημα, αλλά φήμες την θέλουν να εμφανίζεται στην επερχόμενη σεζόν, απλά ακόμα δεν γίνεται να ξέρουμε τη συχνότητα ή το screen time της.