Ελένη Μενεγάκη: «Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ»

Ελένη Μενεγάκη: «Άμα θέλω να φιληθώ με τον σύντροφό μου, ενώ περπατάμε, θα φιληθώ»

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στο Mega.

Συγκεκριμένα με αφορμή το θέμα που ετοίμασαν οι συνεργάτες της για τις ακραίες κινήσεις θαυμασμού και ξαφνικής επιτυχίας, η Ελένη μίλησε για την χρυσή εποχή της τηλεόρασης αλλά και την δημοσιότητα που ήρθε στη ζωή της, από τα νεανικά της κιόλας χρόνια.

«Έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις τεράστιες και εγώ το έχω ευχαριστηθεί μέσα από την εκπομπή που ερχόμουν σε άμεση επαφή με τον κόσμο.

Όταν βγαίναμε να κάνουμε μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη, στην Κω, στα Γιάννενα ή στην Κρήτη και ερχόταν τόσο κόσμος όπου πηγαίναμε τότε σε όλη την Ελλάδα, ερχόταν ο κόσμος στις 10 το πρωί, γινόταν της τρελής», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ενώ σε ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το εάν… φρίκαρε ποτέ με την μεγάλη δημοσιότητα, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εγώ δεν φρίκαρα ποτέ, απολάμβανα την αγάπη του κόσμου. Αλλά εγώ δεν μπήκα ποτέ σε έναν ρόλο, με βλέπεις και δεν σκέφτεσαι ότι είμαι μια άλλη, είμαι εγώ. Καταλαβαίνεις ότι σε κοιτάνε».

Μάλιστα, απαντώντας στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το εάν μέχρι και σήμερα νιώθει χαλαρή όταν κυκλοφορεί δημοσίως, η Ελένη απάντησε: «Και να θέλω να περπατάω με τον σύντροφό μου και να θέλω να του δώσω ένα φιλί, θα φιληθώ, θα φοβηθώ; Γιατί κακό είναι;»