Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Ελένη Καστάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά στα όσα είχε πει για εκείνη πριν από μερικούς μήνες η Σοφία Μουτίδου.

Όταν η Ελένη Καστάνη ρωτήθηκε σχετικά με τα όσα είχε πει η Σοφία Μουτίδου για εκείνον, η ηθοποιός ανέφερε:

«Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Έχω απαντήσει. Δεν βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια όχι εμένα. Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη κι εσείς προσωπικά και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ. Για κάποιους ανθρώπους, δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτήν, δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο. Δεν την έχω δει ποτέ από κοντά. Δε θα της μίλαγα καθόλου. Ανθρώπινα με έχει στενοχωρήσει αλλά ξέρω ότι έχω δίκιο. Δε θέλω να μιλάω για αυτό και από μένα να παίρνουν οι άλλοι πατήματα να λένε για αυτό».

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Φλεβάρη, η Σοφία Μουτίδου μέσα από βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouΤube, ανέφερε πως είχε περάσει πολύ άσχημα στη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου είχε αναφέρει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα “Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα”; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».