Ελένη Καστάνη: «Είχα απορρίψει το 50-50. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν…»

Ελένη Καστάνη: «Είχα απορρίψει το 50-50. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ελένη Καστάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε αρνηθεί να παίξει στο 50-50 και ανέφερε πως η πρώτη πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή που δέχτηκε ήταν για τον «Πρωινό Καφέ».

«Απέρριπτα πολλές δουλειές και καλά χρήματα και μεγάλες επιτυχίες. Είχα απορρίψει στο 50-50. Μου είχαν κάνει πρόταση, αλλά ήταν μία διανομή μεγαλύτερης ηλικίας οι άνδρες, δεν μου είχαν πεις αυτούς που είδατε εσείς. Αρνήθηκα γιατί πίστευα πως δεν ταιριάζω με αυτούς μου είχαν πει. Ένα ακόμη που τιμωρήθηκα πολύ, ήταν όταν έκανα Τα κορίτσια του μπαμπά, ενώ αρνήθηκε τη σειρά Λατρεμένοι μου Γείτονες γιατί δεν ήθελα να παίζω σε ξένα format», είπε η Ελένη Καστάνη και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Είχα δεχτεί προτάσεις και για παρουσίαση. Μου ζήτησαν να κάνω το Πρωινό πριν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά εγώ θεώρησα ότι επειδή είμαι ηθοποιός, δεν θα βοηθήσει. Αν είσαι ηθοποιός και ασχοληθείς με την παρουσίαση, μπορεί να σου αφαιρέσει. Η τελευταία πρόταση ήταν να κάνω εκπομπή μαγειρικής. Η πρώτη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον ANT1, όταν είχε πάει η Ελένη Μενεγάκη και μου είχαν ζητήσει να κάνω μία ρουμπρίκα με κουτσομπολιά. Είπα συγγνώμη και εξήγησα ότι δεν θέλω να ασχολούμαι με κουτσομπολιά».

Ενώ σχετικά με τις συνεργασίες της, η Ελένη Καστάνη δήλωσε: «Στις δουλειές μου δεν δημιουργώ πρόβλημα, αλλά θέλω να κάνω τη δουλειά μου πάρα πολύ σωστά και αυτό είναι ενοχλητικό. Η Μιμή Ντενίση μου έλεγε πως την είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα για να μην με πάρει σε μία παράσταση. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά, ας λένε ό,τι θέλουν. Εγώ δεν έχω φάει ποτέ το ψωμί του αλλουνού».