Ελένη Καρακάση: «Πήγα για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και μπήκα στο χειρουργείο»

Ελένη Καρακάση: «Πήγα για έναν καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο και μπήκα στο χειρουργείο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Ελένη Καρακάση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Ήταν δύσκολο πολύ το 2022 γιατί είχα αυτό το θέμα υγείας που μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Παρόλο του ότι είμαι ένας πολύ τακτικός άνθρωπος στις εξετάσεις μου, νομίζω πως αυτός ήταν και ο λόγος που πρόλαβα να μην γίνει κάτι χειρότερο, απλά υπήρχε μια πολύ μεγάλη εξέλιξη μέσα στον χρόνο που είχα κάνει την τελευταία εξέταση.

Κάτι που ήξερα ότι υπήρχε πολύ μικρό έγινε πολύ μεγάλο στον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο. Δευτέρα έκανα μαγνητική, Τρίτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Τετάρτη πρωί μου λέει ο γυναικολόγος μου «Παρασκευή η εισαγωγή και Δευτέρα το χειρουργείο». Τόσο γρήγορα. Δεν είναι ότι σοκαρίστηκα αλλά έπρεπε να γίνουν πολλά πράγματα πολύ γρήγορα» ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

«Για κάποιο λόγο είχα λίγο ψυλλιαστεί ότι κάτι μπορεί να γίνει, το περίμενα κάποια στιγμή αλλά δεν ήξερα αν είναι κάτι κακοήθες και το φοβόμουν πάρα πολύ τι μπορεί να είναι και για αυτό είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Εκεί που ήσουν εντάξει, εκεί σε έπαιρνε η κάτω βόλτα. Εκεί βέβαια είχα και τον άνδρα μου, τον Δημήτρη που ήταν συμπαραστάτης και «έτρωγε» όλη αυτή την εναλλαγή των συναισθημάτων», είπε η Ελένη Καρακάση.