Έλενα Τοπαλίδου για την απόφαση να παντρευτούν με τον Νίκο Κουρή: «Ήρθε μια μέρα και μου είπε…»

Έλενα Τοπαλίδου για την απόφαση να παντρευτούν με τον Νίκο Κουρή: «Ήρθε μια μέρα και μου είπε…»

Καλεσμένη στην εκπομπή “The Break”, βρέθηκε η Έλενα Τοπαλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

«Κοιτάζεις τον άλλον άνθρωπο και ανακαλύπτεις πράγματα, κάποια από αυτά δεν είχες επιτρέψει στον εαυτό σου να τα επεξεργαστεί όσο θα έπρεπε. Ξαφνικά μετά από χρόνια ανακαλύψαμε πράγματα που δεν καταλάβαινε ο ένας στον άλλον. Έτσι έγινε… Ήταν σαν να πατήσαμε μια έναρξη. Ήρθε ο Νίκος μια μέρα και μου είπε: “Έλενα έχω παραγγείλει το νυφικό σου”. Με τον γάμο βλέπω πράγματα στον Νίκο που δεν τα είχα προσέξει πριν.

Με το νυφικό ασχολήθηκε μόνος του και αλήθεια δεν μου το έδειξε. Μετά το είδα. Έκανα μόνη μου τα δικαιολογητικά για τον γάμο, ήταν η πιο αστεία μέρα της ζωής μου. Είχε πει ότι θα το κάνει εκείνος και ήθελα να το κάνω εγώ ως δώρο γενεθλίων. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Μου φαίνεται κοσμογονικό να πρέπει να βρω τόσα χαρτιά. Τα μάζεψα όλα, χωρίς να το περιμένω», αποκάλυψε η Έλενα Τοπαλίδου.

«Ο γιος μας, Πέτρος, συγκινήθηκε πάρα πολύ. Του είπαμε θα με συνοδεύσει αυτός γιατί έχασα τον μπαμπά μου πέρυσι. Ο θάνατος του πατέρα μου με έκανε να κοιτάξω και να αναθεωρήσω για πολλά», πρόσθεσε η Έλενα Τοπαλίδου.

Να πούμε πως ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο.