Όσα είπε η Έλενα Τοπαλίδου για την πιρουέτα που έκανε στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Όσα είπε η Έλενα Τοπαλίδου για την πιρουέτα που έκανε στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s time» της Φαίης Σκορδά, βρέθηκε η Έλενα Τοπαλίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πολυσυζητημένη «πιρουέτα» που έκανε στον γάμο της με τον Νίκο Κουρή, αλλά και για τον 15χρονο γιο τους, Πέτρο.

«Αυτό που μαθαίνω στους μαθητές μου, είναι να χρησιμοποιούν το σώμα τους σαν εργαλείο… Πολλές φορές, αν κρατάω πολλά πράγματα, θα ανοίξω την πόρτα με το πόδι, αυτό δεν είναι το πόδι, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο… Εκείνη τη στιγμή η χαρά μου ήταν τόση, είμαι και πολύ παρορμητική, δεν ελέγχω την παρόρμησή μου, ήταν σαν να σήκωνα το χέρι μου εκείνη τη στιγμή…

Δεν ταράχτηκα που έγινε θέμα. Περισσότερο θύμωσα με τον εαυτό μου που πήγα να εξηγήσω κάτι. Γενικά, θυμώνω με τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές. Σκέφτομαι “έκανες αυτό, μη το παίρνει πίσω, δε χρειάζεται να εξηγείς”. Όποιος μπορεί να καταλάβει, μπορεί. Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν… Δεν έχει σημασία να κρίνεις κάποιον… Αυτό εμένα στη ζωή μου με πλήγωσε κάποιες φορές πολύ…» είπε η Έλενα Τοπαλίδου.

Όσο για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Νίκο Κουρή, Πέτρο, η Έλενα Τοπαλίδου δήλωσε: «Ο γιος μας είναι 15 χρονών, τον Μάρτη θα γίνει 16. Είναι μια γλυκύτατη, ήπια εφηβεία. Συγκινητική θα έλεγα. Ποτέ δε βρεθήκαμε με τον Πέτρο σε σημείο να πούμε, “πω, πω τι θα κάνουμε”. Ο Πέτρος είναι ο πιο ενήλικας από όλους μας μέσα στο σπίτι. Έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Θέλει να κάνει και θέατρο. Δε μπορώ να μην είμαι θετική γιατί το δήλωσε με μεγάλη ζέση. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το παιδί κάπως θα τα καταφέρει, ό,τι και να κάνει.

Τον θαυμάζω γιατί μου το έχει επιτρέψει να τον θαυμάζω, και να τον κοιτάζω από μακριά και να κάνει χώρο, και έχει μια τρυφερότητα και έναν σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους. Είναι τζέντλεμαν μέχρι τρέλας. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο. Είναι ένα αγόρι που σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα».