Εκτός “Κοινωνίας Ώρα Mega” ξανά η Ανθή Βούλγαρη: Το πρόβλημα με την υγεία της

Εκτός "Κοινωνίας Ώρα Mega" ξανά η Ανθή Βούλγαρη: Το πρόβλημα με την υγεία της

Για ακόμα μια φορά η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές του Mega στην έναρξη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος μίλησε για λόγους υγείας, χωρίς να αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Όπως βλέπετε και σήμερα η κυρία Ανθή Βούλγαρη δεν είναι μαζί μου, γιατί όταν μιλάει ο άντρας του σπιτιού δεν ακούει η κ. Βούλγαρη. Όταν δεν ακούει η κυρία Βούλγαρη αυτά παθαίνει κάποιος. Και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, περαστικά να της ευχηθούμε. Όταν υποφέρει κάποιος δεν μπορείς να πεις και τίποτα περισσότερο. Της τα έλεγα, αλλά εν πάση περιπτώσει» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην έναρξη της εκπομπής.

Ωστόσο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει τα γενέθλιά του και κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη παρενέβη τηλεφωνικά, κάνοντας έκπληξη στον συνεργάτη της.

Συγκεκριμένα η Ανθή του ευχήθηκε «χρόνια πολλά», ενώ αποκάλυψε πως απουσιάζει καθώς έχει λουμπάγκο, ενώ ελπίζει πως τη Δευτέρα θα είναι απόλυτα καλά για να βρεθεί και πάλι κοντά του στο πλατό της εκπομπής.

«Λυσσάξατε να κάνω δουλειές στο σπίτι, να γίνω νοικοκυρά. Άμα σε πιάσει το λουμπάγκο… Είμαι σαν τελικό σίγμα. Δε μπορώ να κουνηθώ. Είμαι με ενέσεις από χθες. Ήρθε ο γιατρός στο σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ. Αλλά μην αγχώνεσαι. Θα είμαι μαζί σου μέχρι τα διακόσια, μην ανησυχείς», εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη.