Ευτυχισμένοι Μαζί: Η Βιβή Κόκκα και ο Τάσος Γιαννόπουλος ξανά μαζί 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς | Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Ευτυχισμένοι Μαζί: Η Βιβή Κόκκα και ο Τάσος Γιαννόπουλος ξανά μαζί 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς | Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησαν η Βιβή Κόκκα και ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Η Βίκυ και ο Μάκης από τη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” του Mega, συναντήθηκαν 14 χρόνια μετά το τέλος της και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Έχουμε να τα πούμε 14 χρόνια από την σειρά. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε μαζί και θα είμαστε ζευγάρι, είχαμε μεγάλη χαρά και οι δυο. Αυτή η σχέση ήταν έρωτα και μίσους. Είχαμε και ομηρικούς καυγάδες στη σειρά. Στις πρόβες αλλάζαμε το κείμενο και πηγαίναμε στην εγγραφή και οι τεχνικοί γελούσαν με τις αλλαγές. Το «γατούλα» με ακολουθεί ακόμα και τώρα», είπε η Βιβή Κόκκα με τον Τάσο Γιαννόπουλο να συμπληρώνει:

«Ευχαριστούμε πολύ που το κάνατε αυτό, γιατί δεν έχουμε βρεθεί τόσα χρόνια. Τα πρώτα σενάρια δεν είχα προσέξει καλά και έρχεται η Βιβή και μου λέει: “έχουμε και παιδί, δεν το ξέρεις;”. Θυμάμαι την σκηνή που έπρεπε να αλειφθώ με λάδι. Φαίνεται ανεπαίσθητα ότι γελάω. Κάθε φορά που ερχόσουν αγκαλιά, σε σήκωνα πάνω και δεν πατούσες ποτέ κάτω».

Όσον αφορά τις αγαπημένες τους σκηνές, ο Τάσος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως ήταν «η Νέα Ζίχνη και οι εξωγήινοι», ενώ η Βιβή Κόκκα ανέφερε: «αγαπημένη σκηνή είναι και εκεί που κάναμε το ωάριο και το σπερματοζωάριο»

«Είχαμε πάει να ετοιμαστούμε στα Καμάρια και το καμαρίνι μου είχε κατσαρίδες. Βγήκα από το καμαρίνι ημίγυμνη και έτρεχα. η σειρά είναι διαχρονική και οικογενειακή. Μας είχε ζητηθεί να πάμε και επόμενη χρονιά, αλλά το συζητήσαμε και είπαμε όχι», πρόσθεσε η Βιβή Κόκκα.