Δόμνα Μιχαηλίδου για Τέμπη: «Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις σε αυτούς τους γονείς;»

Δόμνα Μιχαηλίδου για Τέμπη: «Μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις σε αυτούς τους γονείς;»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το δυστύχημα στα Τέμπη, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Μάλιστα, η Δόμνα Μιχαηλίδου ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι είναι πολύ λίγο.

«Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν νιώθει χάλια αυτές τις μέρες, που να μην νιώθει αυτή την τρομερή, εκκωφαντική βουβαμάρα. Και δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη. Πώς να παρηγορήσει κανείς αυτούς τους γονείς; Το σκεφτόμουν. Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα τρένο γεμάτο παιδιά.

Εδώ είμαι απαρηγόρητη εγώ που έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι μήνες, πώς να είναι αυτοί οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους; Αυτό που υπάρχει από την μεριά μας είναι μία μεγάλη συγγνώμη για το τι δούλεψε ή τι όχι. Το συγγνώμη σημαίνει το τι κάνουμε τώρα και πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και κυρίως των παιδιών και των νέων, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.

Οι συνεργάτες μου ανεβαίνουν μία φορά την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει αυτή γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη που κλονίστηκε να κάνουμε κάτι και θα το κάνουμε. Πεισμώνουμε από τα προβλήματα και τις τραγωδίες. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις στους γονείς αυτούς;» είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου.