Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλο: «Έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του, τον είδα την ημέρα που συνέβη το τροχαίο»

Δώρα Παντέλη για Γιάννη Ξανθόπουλο: «Έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του, τον είδα την ημέρα που συνέβη το τροχαίο»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού, βρέθηκε η Δώρα Παντέλη.

Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια που συμμετέχει στο J2US, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον πρώτο μουσικό της παρτενέρ στο show, Γιάννη Ξανθόπουλο.

Μάλιστα, η Δώρα Παντέλη αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον νεαρό τραγουδιστή μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, ενώ εξήγησε για ποιον λόγο οι δυο τους δεν έχουν μιλήσει εδώ και λίγο καιρό.

«Έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του, γιατί ήθελα να του δώσω τον χώρο του, να το διαχειριστεί όλο αυτό. Ήταν μια κατάσταση για όλους μας στο J2US, όχι μόνο για μένα που ήταν ο παρτενέρ μου, με την οποία σοκαριστήκαμε. Ήταν κάτι από το οποίο την επόμενη ημέρα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα. Με αυτό που έγινε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε εάν έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη.

Εγώ πήγα και τον είδα τον Γιάννη την ημέρα που συνέβη αυτό. Μιλήσαμε και αποφάσισα να του δώσω τον χώρο του για να το διαχειριστεί, γιατί είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση που κανένας από εμάς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια αυτού του παιδιού. Με την έννοια του να δει πως μπορεί να το διαχειριστεί και τι πρέπει να γίνει» είπε η Δώρα Παντέλη.

https://youtu.be/Rf0uPmmuUdk