Δημήτρης Σκουλός: «Έφαγα “ξύλο” στο ξεκίνημα του GNTM, έριχναν κατάρες στο παιδάκι μου»

Δημήτρης Σκουλός: «Έφαγα “ξύλο” στο ξεκίνημα του GNTM, έριχναν κατάρες στο παιδάκι μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το GNTM.

«Ήταν ξαφνικό (…) στην αρχή απογοητεύτηκα μετά από μια μέρα, το ξεπέρασα. Δεν εξαρτώμαι εγώ από την τηλεόραση. Δεν είναι η δουλειά μου, δεν το παίρνω προσωπικά.

Στην δουλειά μου, κάθε πελάτη που φωτογράφιζα δεν τον έκανα και πελάτη μου (μόνιμο), έχω μάθει την απόρριψη. Ξέρω πως ότι αρχίζει μετά από 1,2,3,4 χρόνια θα τελειώσει», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM και την λήξη της συνεργασίας τους.

Ενώ για την πρώτη σεζόν του GNTM, ο φωτογράφος ανέφερε πως δέχτηκε «πόλεμο» στα social media μέσα από μια άτυχη τηλεοπτική του στιγμή.

«Έφαγα “ξύλο” στην αρχή του GNTM. Έριχναν κατάρες για το παιδί μου, για ένα μήνα ολόκληρο, κατάρες για το παιδάκι μου. Να αρρωστήσει, να πεθάνει το παιδάκι μου», ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός και συμπλήρωσε:

«Είπα σε ένα κορίτσι του GNTM ότι δεν την έβρισκα όμορφη και συμπαθητική. Όταν λες όμως σε κάποιον ότι δεν είναι όμορφος, δεν τον λες άσχημο. Αυτά είναι πολλά λάθη, είναι τα λάθη του πρωτάρη και δεν ξέρω αν είναι και λάθη για τα παίρνει η τηλεόραση αυτά».

Σε ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το εάν η παραγωγή του GNTM δεν προστάτεψε τον Δημήτρη Σκουλό, ο φωτογράφος απάντησε: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα, πρέπει να γίνει τώρα; Θα μπορούσε να είχε κοπεί».