Δημήτρης Αλεξάνδρου για δήλωση Ιωάννας Τούνη για Παξούς: “Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά”

Δημήτρης Αλεξάνδρου για δήλωση Ιωάννας Τούνη για Παξούς: "Δυστυχώς η νεολαία μας δεν έχει όρεξη για δουλειά"

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, ενώ υπερασπίστηκε τη σύντροφό του σχετικά την πολυσυζητημένη ανάρτησή της για τους Παξούς.

«Είναι πολύ εργατικός άνθρωπος. Ξυπνάει στις 6.30 το πρωί και δουλεύει. Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό. Σίγουρα έχει ένα θετικό. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητη. Δε σκέφτεται πολλά από αυτά που λέει. Είναι και η ηλικία.

Στους Παξούς η Ιωάννα ήθελε να εστιάσει ότι έχουμε μια μικρή καλοκαιρινή σεζόν. Κάποιοι έχουν την ανάγκη να δουλέψουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν. Έχω 2-3 καταστήματα και ψάχνω κόσμο για δουλειά. Και ο κόσμος μου λέει πως περιμένει το επίδομα. Δυστυχώς η νεολαία μας και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την όρεξη για δουλειά. Και εγώ δεν το λέω για τους Παξούς, το λέω γενικότερα. Είμαστε σε μια φάση αγρανάπαυσης.

Κάποιοι παρακαλάνε το επόμενο lockdown. Σε νησί παραθαλάσσιο 47 βαθμούς δεν έχει πιάσει ποτέ. Ήμουν εκεί, 31 βαθμούς να είχε το περισσότερο. Πάντα είναι ένα νησί που έχει ένα δικό του τρόπο επικοινωνίας. Να κλείνει κάποιες ώρες. Ο κάθε άνθρωπος όπως πιστεύει» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.