Δήμητρα Αλεξανδράκη για εκπομπή Ελεονώρας Μελέτη: “Ντροπή σας και ξεφτίλα”

Δήμητρα Αλεξανδράκη για εκπομπή Ελεονώρας Μελέτη: "Ντροπή σας και ξεφτίλα"

Μέσω των instastories ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα της Ελεονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα αφορμή για το ξέσπασμα της Δήμητρας, ήταν οι ερωτήσεις που δέχτηκε στην εκπομπή και ο ειρωνικός τρόπος, που όπως είπε, την αντιμετώπισαν οι συντελεστές.

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα έβαλε με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, με αφορμή ερώτηση που της έκανε για τους γονείς του συντρόφου της.

«Επειδή τώρα μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξή, επειδή δεν είχα τηλεόραση να κοιτάω απέναντι τους τίτλους… Πραγματικά πρώτη φορά βγαίνω σε τηλεοπτική εκπομπή και υπάρχει τόση ειρωνεία. Ο κόσμος δεν είναι χαζός.

Για παράδειγμα γυρνάει και λέει η κυρία Πετρουτσέλι ότι έχει πληροφορίες από το περιβάλλον του άντρα μου, από την οικογένεια του άντρα μου, ότι εκείνοι δε θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους. Ντροπή σας και ξεφτίλα.

Μόνο αυτό έχω να πω. Εσείς με παίρνατε τηλέφωνο από τον Αύγουστο για να βγω στην εκπομπή σας. Είναι και η τελευταία» ανέφερε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της.