Διασωληνώθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος | Αγωνία για την υγεία του ηθοποιού

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος | Αγωνία για την υγεία του ηθοποιού

Δύσκολες ώρες διανύει ο Νίκος Ξανθόπουλος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” και το δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα, ο ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσουν τα πολλά και σοβαρά καρδιολογικά προβλήματά του.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος ανεβαίνει τον δικό του “γολγοθά”, δίνοντας μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Μάλιστα, τα τηλέφωνα στην οικία του, εδώ και μέρες, δεν σταματούν να χτυπούν, καθώς ο Νίκος Ξανθόπουλος έκανε μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ της οικίας τους στην Παιανία, και το νοσοκομείου, κοντά στον δικό τους άνθρωπο, με την αγωνία να τους έχει κυριεύσει. Μαζί με τη Γέννηση του Θεανθρώπου ελπίζουν να αναγεννηθεί από το κρεβάτι της εντατικής και ο άνθρωπός τους να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Ενώ την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και φίλος του Νίκου Ξανθόπουλου, Τάσος Κοντογιαννίδης, τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Τάσου Κοντογιαννίδη για τον Νίκο Ξανθόπουλο

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: “Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!” Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!».