Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η πρωταγωνίστρια από το «Μαύρο Ρόδο» θυμάται τις μέρες εγκλεισμού της σε μοναστήρι

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Η πρωταγωνίστρια από το «Μαύρο Ρόδο» θυμάται τις μέρες εγκλεισμού της σε μοναστήρι

Συνέντευξη στην εφημερίδα Secret, παραχώρησε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου που είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η νεαρή ηθοποιός που υποδύεται την μοναχή Ελισάβετ στο “Μαύρο Ρόδο” και για τις ανάγκες του ρόλου αυτού, χρειάστηκε να κλειστεί κάποιες μέρες σε ένα μοναστήρι, θυμάται την εμπειρία της από τον εγκλεισμό της στο μοναστήρι και παραδέχεται πως στην αρχή ένιωθε αρκετό άγχος το οποίο όμως απέβαλε γρήγορα.

Για τις ανάγκες της σειράς κλείστηκες σε μοναστήρι. Ποιο ήταν για σένα το πιο δυνατό στοιχείο, που δε θα ξεχάσεις;

Η αλήθεια είναι ότι, πριν φτάσω στο μοναστήρι, είχα άγχος. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τα μοναστήρια ήταν λιγάκι τρομακτική. Αντιθέτως, η Αγία Ειρήνη στο Ρέθυμνο είναι ένα πανέμορφο, ονειρικό, φιλόξενο μέρος που ξεχειλίζει από την αγάπη των μοναχών.

Περιτριγυρισμένη, λοιπόν, από όλη αυτή την ομορφιά της φύσης και έχοντας πολύ χρόνο μόνη μου, με τις σκέψεις μου, κατάλαβα πως, όταν δεν γνωρίζεις κάτι, δεν μπορείς και να το κατανοήσεις. Όλοι μας είμαστε άνθρωποι. Και δε χρειάζεται να φοβάσαι το άγνωστο, γιατί συχνά σε υποδέχεται με ένα χαμόγελο.