Δανάη Μπάρκα για Περικλή Κονδυλάτο: «Δεν απάντησα, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα»

Δανάη Μπάρκα για Περικλή Κονδυλάτο: «Δεν απάντησα, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες Τίποτα», βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που Περικλή Κονδυλάτου που προκάλεσαν αντιδράσεις και τόνισε πως δεν απάντησε σε αυτές, απλά είπε την άποψή της.

«Δεν απάντησα. Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και εγώ τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι, γιατί οι ανοιχτοί διάλογοι σε καλό οδηγούν.

Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι “ambassador” κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα “κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες”. Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ, αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα. Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου.

Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα», είπε η Δανάη Μπάρκα.