Χώρισαν η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μετά από 3 χρόνια σχέσης

Χώρισαν η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μετά από 3 χρόνια σχέσης

Όπως φαίνεται, χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη.

Ωστόσο, η σχέση τους κατάφερε να αποφύγει τους προβολείς της δημοσιότητας.

Ενώ όσο διακριτικά ήρθαν κοντά, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου, τόσο αθόρυβα έριξαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και η τραγουδίστρια πήραν την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας. Αν και η υποψία της ρήξης πλανιόταν το τελευταίο διάστημα, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης τους. Από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Εξαιρετικά ταλαντούχοι και οι δύο, ο καθένας στον τομέα του, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αποδοχή, αλλά και να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο για την καλλιτεχνική διαδρομή τους. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα έντονα φλας. Και μπορεί και οι δύο να είναι ήρεμοι και χαμηλών τόνων χαρακτήρες, η σχέση τους ωστόσο υπήρξε αρκετά θυελλώδης. Στους πρώτους μήνες του περασμένου έτους, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου πήραν από κοινού την απόφαση να διακόψουν τη συγκατοίκηση.

Σταδιακά και με την απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω του επαγγελματικού φόρτου τους, η σχέση τους ακολούθησε πορεία φθοράς. Και οι δύο τον τελευταίο χρόνο έχουν πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο να υπογράφει τη σκηνοθεσία αρκετών θεατρικών παραγωγών, αλλά και να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου που ανεβαίνει στο θέατρο «Εμπορικόν», μαζί με τους Ευγενία Σαμαρά, Στέλιο Ιακωβίδη, Αθηνά Μουστάκα, Θάνο Μπίρκο, Φωτεινή Αθερίδου, Αυγουστίνο Κούμουλο, Αλέξη Φουσέκη και Κυριάκο Σαλή.

Η Μαρίζα Ρίζου από την άλλη, εκτός από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «VOX», πρόσφατα παρουσίασε στο κοινό και τη νέα δισκογραφική δουλειά της.