Χάρης Ρώμας για Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είχε παίξει κάποτε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

Χάρης Ρώμας για Βίκυ Πρωτογεράκη: «Είχε παίξει κάποτε μαζί μου και δεν της είχα δείξει το μόριό μου»

Με αφορμή την πολυσυζητημένη ατάκα της Βίκυς Πρωτογεράκη στην κατάθεση της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Χάρης Ρώμας έκανε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Εφόσον η ίδια λέει ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, ενώ είχε ειπωθεί, τώρα δε μπορώ να ξέρω αν αυτό που μου λέτε εσείς είναι το έγκυρο, ή αυτό που είπε η Βίκυ, η οποία είχε παίξει μαζί μου κάποτε και δεν της είχα δείξει το μόριό μου. Φαντάζομαι πως είμαι στο 10% που δεν είχε συμβεί αυτό.

Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με αυτή την ιστορία, φτάνει η ώρα της κρίσης. Δεν φανταζόμουν ότι η κατάχρηση εξουσίας θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα, σε βιασμούς και ξυλοδαρμούς κλπ. Πρέπει να πληρώσουν όσοι είναι κακοποιητές και έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, με τον ίδιο να σχολιάζει: «Με στεναχωρεί η υπόθεση της Εύας Καϊλή, γιατί τη γνώριζα και τη συμπαθούσα πάρα πολύ. Η Εύα είναι έξυπνη, όμορφη, ευγενής και οξυδερκής έμοιαζε. Η ζωή της έμοιαζε τόσο τέλεια. Πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Στεναχωρήθηκα για αυτό το κορίτσι που καταστρέφει τη ζωή του, αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Μου είχε μιλήσει για το διαζύγιο των γονιών της, την αγάπη που έχει στην αδερφή της, για το αν θα μπορούσε να γίνει μητέρα».