Χάρης Ρώμας: «Είχα και ερωτική επιτυχία, με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς και ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος»

Χάρης-Ρώμας-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή «Break» με τη Βάσω Λασκαράκη, βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην λαθεμένη, αρχικά, διαχείριση της δημοσιότητας όσο και την απόφαση να συμπορευτεί με την Ελένη Ράντου στο σίριαλ «Κωσταντίνου και Ελένης».

«Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι διότι η επιτυχία φέρνει και μια μερίδα ανθρώπων που σε μισούν. Haters, ακριβώς γιατί σε φθονούν. Οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτό. Εγώ δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένος και νόμιζα ότι όλοι με λατρεύουν», είπε ο Χάρης Ρώμας και πρόσθεσε:

«Όταν έκανα το “Μεν και Δεν” και με σταμάταγαν στο δρόμο συνεχώς και είχα και επιτυχία, ερωτική και όλα αυτά, αισθανόμουν ότι μου ανήκουν τα πάντα. Ένιωθα ότι μου ανήκει ο κόσμος. Μέχρι που η Τζόυς Ευείδη μού λέει… Δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται και τι βρισίδι τρώμε;».

«Όταν η Ελένη Ράντου έπαιξε στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία, όπως και κανείς μας δεν το πίστευε. Την έπιασε το πρόσωπο που είχε μια ηγετική θέση τότε στο κανάλι και της είπε «τώρα, εδώ που τα λέμε, σε καίμε που σε βάζουμε στη σειρά του Χάρη Ρώμα για να έχουμε έναν αντίπαλο, κάτι να παίζει απέναντι στους Δυο ξένους. Στην πορεία, όμως, οι δυο σειρές αυτές έκαναν γύρω στο 40% η κάθε μια και μοιραζόταν όλο το τηλεοπτικό κοινό σε αυτά τα δύο προϊόντα», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.