Τα θαύματα: Ο Σασμός έρχεται με νέο τραγούδι!

Σασμός-1-250x250.png

ΣΑΣΜΟΣ ΑΠΟΨΕ – ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: «ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ»

 Μελίνα Ασλανίδου– «Τα θαύματα»
Νέο τραγούδι & 
music video από τη σειρά «Σασμός»
Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας

Ένας νέος έρωτας ανθίζει στο «Σασμό» και όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω του. Ο Λευτέρης και η Θοδώρα, αν και ξεκίνησαν με καλές προϋποθέσεις, πολύ γρήγορα ήλθαν αντιμέτωποι με ανατροπές, μυστικά κι επικίνδυνες καταστάσεις, οι οποίες προσπάθησαν να τους χωρίσουν και κρατήσουν μακριά.

Όμως… «δεν υπάρχει λογική στα θαύματα» γι αυτό «κάθε μας λεπτό να μου φωνάζεις σ΄αγαπώ μέσα στους δρόμους/ να ζούμε όνειρα τρελά πέρα απ΄τους νόμους/ μέσα στον κόσμο που μισεί να μη χαθούμε/είναι η αγάπη μας κρασί που εμείς θα πιούμε», όπως λέει το τραγούδι που αντιπροσωπεύει τον έρωτά τους, με τίτλο «Τα θαύματα».

«Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, δίνουν συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το νέο τραγούδι θα ακουστεί στο επεισόδιο 55, το οποίο θα προβληθεί απόψε Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 21:00, από τον Alpha. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα αποκαλυφθεί το video του τραγουδιού στο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00