Άρης Καβατζίηκς για Γιώργος Καράβας: «Πώς μπορεί να θες τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο;»

Άρης Καβατζίηκς για Γιώργος Καράβας: «Πώς μπορεί να θες τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο;»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Night Out” του Θεοχάρη Ιωαννίδη, βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας και εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει τη δική του εκπομπή.

Μάλιστα, τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας σχολιάστηκαν από τους συντελεστές της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη.

«Εγώ πιστεύω, επειδή ο Γιώργος είναι πολύ αξιόλογος σε αυτό που κάνει, θεωρώ ότι είναι λίγο… Βλέπεις ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μια προϊστορία στο μόντελινγκ και σε διάφορα πράγματα που έχει κάνει. Μια σπουδαία καριέρα. Πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος να πάρει τώρα τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχει να κάνει με το χώρο σου; Δε χρειάζεται και ένα background δημοσιογραφικό όλο αυτό;», είπε ο Άρης Καβατζίκης και στη συνέχεια κοίταξε τη Δανάη Μπάρκα και της είπε: «Μη κοιτάς, δεν αναφέρομαι σε εσένα, έχεις διαβάσει τα βιβλία σου».

«Λες, “να φανταστώ τον Γιώργο με τη γυναίκα του”, πολύ ωραίο ζευγάρι. Ναι, αλλά ποιος από τους δυο έχει αυτό το δημοσιογραφικό background για να κάνει και να στήσει εκπομπή;», πρόσθεσε ο Άρης Καβατζίηκς.

Ενώ τον λόγο πήρε η Δανάη Μπάρκα η οποία θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη, λέγοντας: «Μιλάτε για κάτι που με αφορά και επειδή είμαι στα δυο μέτρα μπορώ να απαντήσω κάτι. Δε θεωρώ ότι χρειάζεται μόνο το δημοσιογραφικό υπόβαθρο από έναν άνθρωπο που είναι από άλλο χώρο και πάει να κάνει μια εκπομπή. Αν θέλετε να το δούμε στυγνά και επαγγελματικά, έχουμε δει εκπομπές με μόνο δημοσιογράφους που έχουν κοπεί…

Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχει κάτι που ένας άνθρωπος να πει, “μου αρέσει το χιούμορ του, θα ήταν καλή συντροφιά”. Αν βρεις έναν άνθρωπο που κάτι σου αρέσει και μετά όλο αυτό το χτίσεις με μια ομάδα που θα του μάθει, θα προσαρμοστεί, θα διαβάσει, μετά χτίζονται όλα…».