Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει»

Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει»

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μίλησε τον Ηλία Μαμαλάκη από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Ο μάγειρας και συγγραφέας, μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

«Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, πλέον είμαι και αρκετά μεγάλος και νομίζω ότι ο σωστός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, για να γυρνούσα ξανά στην τηλεόραση θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή, γιατί υποφέρει οικονομικά», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης, όταν ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ενώ όσον αφορά την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει στις Ευρωεκλογές, ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε: «Λυπάμαι που το έμαθα. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε να το κάνει. Είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής, έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Τώρα που έχει περάσει τα 80 να κατέβει στην πολιτική; Δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι δύσκολη».