Headlines

Αρετή Πασχάλη: «Κατουρήθηκα στη σκηνή από το άγχος μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βρέθηκε η Αρετή Πασχάλη και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφορεί για εκείνην.

«Κυκλοφορεί μία φήμη για σένα… ότι στη σκηνή… κάποια στιγμή… Το έχεις πει και μόνη σου. Από τα γέλια σου έχουν φύγει;» ρώτησε η Μπέττυ Μαγγίρα, με την ηθοποιό να μην κρύβει την αμηχανία της.

«Δεν συμβαίνει τώρα πια αυτό. Συνέβαινε λόγω του άγχους και όχι από γέλιο. Συνέβαινε στις αρχές, 2-3 φορές από άγχος. Η απειρία, η έκθεση, λίγο το ένα, λίγο το άλλο με οδηγούσαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Την πρώτη φορά που συνέβη ήταν σε ένα σόου με τον Τάκη Ζαχαράτο. Χορεύαμε και τραγουδούσαμε και κάποια στιγμή έχουμε σχηματίσει έναν κύκλο, καθόμαστε έτσι και από το άγχος έγινε το ατύχημα…Με κοιτάζει ο συνάδελφος και του λέω: ίδρωσα πάρα πολύ! Ζέστη!», είπε η Αρετή Πασχάλη.