Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: «Δεν ήθελα να ασχοληθεί με το τένις»

Αγγελική Κανελλοπούλου για Μαρία Σάκκαρη: «Δεν ήθελα να ασχοληθεί με το τένις»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Η μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η ιδιά με το τένις και πως ένιωσε όταν της είπαν ότι η κόρη της έχει ταλέντο.

Μάλιστα, η Αγγελική Κανελλοπούλου ανέφερε ότι έχει περισσότερο άγχος όταν παίζει το παιδί της, ενώ περιέγραψε πώς βίωσε το γεγονός ότι εκείνη ταξίδευε μαζί της και ο άντρας της έμενε πίσω να φροντίζει τα αλλά παιδιά. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι τώρα είναι οι δυο τους με τον άντρα της και περνούν καλά.

H Αγγελική Κανελλοπούλου αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη στο Netflix, σε σειρά ντοκιμαντέρ για τους καλυτέρους τενίστες του κόσμου και στα παιδιά της που την «πείραζαν» όταν είδαν διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Είχα πει θα ξανάρχιζα να ασχολούμαι με το τένις μόνο αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά μου. Έτσι και έγινε. Δεν ήθελα να ασχοληθεί η Μαρία με το τένις γιατί ήξερα πόσο δύσκολη θα ήταν η ζωή της και θα έπρεπε να λείπω πολύ από το σπίτι. Μοίρασα το χρόνο μου και τα παιδιά δεν αισθάνθηκαν ότι τους έλειψα.

Στην αρχή έλεγαν στη Μαρία “θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;” και εκείνη στεναχωριόταν. Έκανα πίσω, μάζευα τα μπαλάκια στην προπόνηση και κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας. Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία. Κυρίως όταν την βλέπω από την τηλεόραση» ανέφερε η Αγγελική Κανελλοπούλου

Επίσης αποκάλυψε ότι τα παιδιά της έμαθαν ποια ήταν όταν στο νηπιαγωγείο τους έλεγαν «η μαμά σας είναι σπουδαία».

Όσο για την προσωπική της πορεία στο τένις η Αγγελική Κανελλοπούλου ανέφερε: «Το τένις με επέλεξε. Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και μετά προπονητής. Πήγα να δω τον μπαμπά μου στο γήπεδο, σκόνταψα και για να σταματήσω να κλαίω μου έδωσε ένα μπαλάκι. Εκεί κατάλαβε το ταλέντο μου. Σταμάτησα το τένις όταν ήμουν 25 ετών γιατί ήθελα να φύγω όταν ήμουν ψηλά, αλλά και να δημιουργήσω οικογένεια».

Ενώ σχετικά με τα παιδιά της είπε: «Όλα μου τα παιδιά ζουν στο εξωτερικό. Ευτυχώς περνάμε καλά οι δυο μας με τον σύζυγο. Με ενδιαφέρει τα παιδιά μου να είναι ευτυχισμένα εκεί που είναι».