Αγγελική Ηλιάδη για Super Κατερίνα: «Πήραν αυτό που τους βόλευε – Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα τόσα χρόνια»

Αγγελική Ηλιάδη για Super Κατερίνα: «Πήραν αυτό που τους βόλευε - Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα τόσα χρόνια»

Ενοχλημένη με την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, είναι η Αγγελική Ηλιάδη.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στα instastories εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της, με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε από τα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ.

Μάλιστα, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε πως επέλεξε την συγκεκριμένη εκπομπή καθώς είχε να μιλήσει εκεί πολύ καιρό και ήθελε να διατηρήσει τις ισορροπίες.

Ωστόσο στη «Super Κατερίνα» δεν προβλήθηκε τίποτα από τα όσα είπε για το νέο της τραγούδι.

«Έχουμε τη κυκλοφορία του νέου μου βίντεο κλιπ για το τραγούδι Με τα μάτια σου το λέω τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την περασμένη Πέμπτη. Στα γυρίσματα έδωσα μια συνέντευξη και αποκλειστικά πλάνα από το βίντεο κλιπ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έπειτα από συνεννόηση πάντα με την εταιρεία μου, αποφασίσαμε, αφού υπήρχε διάθεση από όλες τις εκπομπές, αποφασίσαμε να το κάνουμε με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, γιατί και εγώ είχα πολύ καιρό να κάνω κάτι μαζί της.

Πραγματικά πιστεύω πως είναι μια γυναίκα άξια και πολύ καλή στη δουλειά της. Πάντα όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να διατηρούμε τις ισορροπίες και ήταν η σειρά της Κατερίνας. Δυστυχώς όμως, αντί να παιχτεί το αποκλειστικό θέμα που δώσαμε στην εκπομπή, πήρανε μόνο μία απάντησή μου σε συγκεκριμένη ερώτηση δημοσιογράφου, για ένα θέμα που δεν είχε να κάνει σε τίποτα με τη δουλειά μου και με αυτό που ήθελα να παρουσιάσω και το υπόλοιπο θέμα που είχαν αποκλειστικά, πετάχτηκε στα σκουπίδια. Με αποτέλεσμα εγώ να ζημιώνομαι και η δουλειά 30 ανθρώπων να πετιέται έτσι απλά στα σκουπίδια, γιατί απλά πήραν αυτό που τους βόλευε για το θέμα που παρουσίαζαν, που δε με αφορά και καθόλου.

Θα μπορούσα να είχα δώσει με την εταιρεία μου τα πλάνα από το βίντεο κλιπ σε μια άλλη εκπομπή. Αυτό για μένα είναι ασέβεια. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στα τόσα χρόνια. Μεγάλο λάθος από μέρους της εκπομπής. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος και δε με ενδιαφέρει κιόλας. Λυπάμαι πάρα πολύ για την ασέβεια αυτή, γιατί ο ένας βοηθάει τον άλλον. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Με στεναχώρησε πολύ αυτό το γεγονός. Και κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλους, ότι την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό μου να παίζει στην οθόνη όταν παρουσιάζεται ένα θέμα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με μένα, θα υπάρχουν νομικές συνέπειες. Είναι η τελευταία φορά που το λέω. Κρατάμε την καλή μας διάθεση και απλώς δεν ξεχνάμε. Εγώ προσωπικά δεν ξεχνάω» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.