Ανδριάνα Μπάμπαλη: “Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά”

Ανδριάνα Μπάμπαλη: "Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, παραχώρησε η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες και την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι ήξερε από μικρή πως λόγω ενός θέματος υγείας δε μπορεί να κάνει παιδιά.

«Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και ο χορός και μετά στην εφηβεία ήρθε η μουσική. Σπούδαζα οικονομικά, μα δεν κατάφερα ποτέ να πάρω το πτυχίο μου. Δούλευα σε μια τράπεζα, έκανα εκεί την πρακτική μου, αλλά όταν πήγα σε μια οντισιόν του Νίκου Πορτοκάλογλου τα παράτησα όλα. Το είδωλο μου μικρή ήταν η Μαντόνα. Ήταν η πρώτη μου κασέτα, χόρευε και τραγουδούσε. Ήθελα να κάνω και εγώ τα μαλλιά μου κοντά και πλατινέ για να της μοιάσω. Κάθε απόγευμα έκανα τις χορογραφίες της στο σαλόνι», είπε αρχικά η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Ενώ η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Είμαι μαζί με τον σύντροφο μου 18 χρόνια. Όλοι οι φίλοι μου μου λένε πως αλλάζουν όλα. Έγινε μια αναποδιά και το αναβάλαμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να φορέσω νυφικό, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε γάμους άλλων, στον δικό μου δεν θέλω να πάω. Κάποια πρακτικά θέματα λύνεις με ένα γάμο, είναι τυπικό.

Δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου να κάνω παιδιά. Δεν μας έκατσε που λέμε. Ο κόσμος ρωτάει και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας. Είμαι μια τέτοια περίπτωση. Δε με στενοχωρεί πια. Το δουλεύω από πολύ μικρή. Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Το δέχτηκα, τι να κάνω; Υπάρχει πολύς κόσμος που βασανίζεται με αυτά τα θέματα. Είναι δυσάρεστο και άδικο για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά».