Αλέξης Παππάς: O νέος Έλληνας Bachelor και η εμπλοκή η εμφάνιση του στον τελικό του Survivor

Αλέξης Παππάς: O νέος Έλληνας Bachelor και η εμπλοκή η εμφάνιση του στον τελικό του Survivor

Μυστικό φαίνεται είναι πως ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor.

Παρότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha, τα γυρίσματα του reality έχουν ξεκινήσει και για τον λόγο αυτό ο Αλέξης Παππάς έχει “χαθεί” από τα εγκόσμια και δεν υπάρχει καμία πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του, ενώ και στα social media το προφίλ του είναι ανενεργό.

Η έναρξη γυρισμάτων του The Bachelor δημιουργεί ωστόσο εμπλοκή ως προς την εμφάνιση του Αλέξη Παππά στον τελικό του Survivor τη Δευτέρα 5 Ιουλίου.

Αυτό καθώς τα γυρίσματα του The Bachelor βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ο ηθοποιός είναι εσώκλειστος στη βίλα στο Πόρτο Ράφτη.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Το Πρωινό», υπάρχει ένα μικρό θρίλερ με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά στον τελικό του Survivor, παρότι στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την παραγωγή του reality επιβίωσης, υπάρχει όρος που αναφέρει πως πρέπει να δώσει το «παρών».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ραντεβού του δικηγόρου του Αλέξη Παππά με την Acun Media, προκειμένου να υπάρξει αποδέσμευση του ηθοποιού από το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

Όλα δείχνουν πως πρέπει να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Alpha για να βρεθεί ο Αλέξης Παππάς, έστω και λίγο στον τελικό του Survivor.