Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Στη Eurovision ήμουν ολομόναχη και άρχισα να κλαίω, το έχασα όταν κέρδισε η Παπαρίζου»

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Στη Eurovision ήμουν ολομόναχη και άρχισα να κλαίω, το έχασα όταν κέρδισε η Παπαρίζου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» της Φαίης Σκορδά, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια – συγγραφέας και με αφορμή την παρουσία της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» στον Β’ ημιτελικό της Eurovision, θυμήθηκε το 2005, όταν εκείνη παρουσίασε τον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό και κέρδισε η Ελλάδα!

«Το 2005 ήταν η μοναδική φορά που κέρδισε η Ελλάδα, να κάνουμε και τον σταυρό μας! Ήταν η πρώτη φορά που παρουσίασα την Eurovision και τη βραδιά που κάναμε εδώ. Κάναμε επίσης την Euromania, μια εκπομπή που παρουσίαζα κάθε Παρασκευή», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και πρόσθεσε:

«Κάναμε Eurovision tour και γυρίσαμε την Ευρώπη με την Έλενα Παπαρίζου και μετά ήμουν στο Κίεβο μόνη μου, ολομόναχη, σε αυτό το booth, σχολιάστρια. Στο Κίεβο το 2005, αυτό το θρυλικό έτος. Ήταν πολύ δύσκολο αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να πιστεύει κανείς. Το δύσκολο για εμένα ήταν συναισθηματικό.

Γιατί είχα τέτοιες ελπίδες και ήμουν τόσο βέβαιη ότι πρέπει να κερδίσουμε, ήταν πολύ μεγάλο το στοίχημα και είχαμε δουλέψει τόσο σκληρά με την Έλενα Παπαρίζου και μετά ήμουν ολομόναχη. Άρχισα να κλαίω. Δεν είναι πολύ επαγγελματικό αυτό, να αρχίσεις να κλαις, ο σχολιασμός όμως στην ΕΡΤ από το Κίεβο υπάρχει για να τον ακούσουμε και τρελάθηκα στο τέλος. Το έχασα! Όπως και στους Ολυμπιακούς αγώνες που σχολίαζα για την Σουηδία, άρχισα να κλαίω και με άκουσε όλη η Σουηδία όταν βγήκαν οι Πόντιοι με το νταούλι».