Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη ιστορία για τη στιγμή της νίκης της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision

Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη ιστορία για τη στιγμή της νίκης της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision

Στην εκπομπή “Eurovision σε είδον” της ΕΡΤ1, μίλησε η Ναταλία Γερμανού και γύρισε τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο 2005 και στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού στο Κίεβο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο “My Number One” που έγραψε τους στίχους και ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου και κατάφερε να κερδίσει τη Eurovision.

Επίσης η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε και την άγνωστη ιστορία πίσω από τη στιγμή που έμαθαν ότι η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε και έστειλε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

«Όταν έγραφα τους στίχους για το “My Number One” ο στόχος και η σκέψη – κρυφή και ενδόμυχη βέβαια – ήταν η πρωτιά. Γι’ αυτό και έβαλα την φράση “My number one” γιατί σκεφτόμουν ότι αν υπάρχει μία ελπίδα να….θα χρησιμοποιήσω την φράση που μου είπε λίγο καιρό αργότερα από την επιστροφή μας στην Ελλάδα ο αγαπημένος μου Φοίβος: “ Με τη φράση αυτή ‘εκβιάσεις’ γλυκά τη μοίρα”. Είχα αυτό το στόχο! Να “εκβιάσω” γλυκά τη μοίρα και να ζητήσω από το σύμπαν να βγει το “My Number One” πρώτο.

Τη βραδιά εκείνη στο Κίεβο δεν θα την ξεχάσω. Περάσαμε από ένα rollercoaster συναισθημάτων. Όλοι όσοι ήμασταν εκεί! Δεν ήταν από την αρχή ξεκάθαρο ότι θα κερδίσουμε. Στην αρχή ήμασταν χαμηλά και από ένα σημείο και μετά έπεσαν “βροχή” τα 10άρια και τα 12αρια. Άρχισε να χτυπάει η καρδιά μου σαν τρελή και θυμάμαι να μου στέλνουν μηνύματα από Ελλάδα και να λένε “είμαστε στο σαλόνι και ουρλιάζουμε”. Λίγο πριν ανακοινωθεί η τελική βαθμολογία, όρμησε ο floor manager και είπε στην Έλενα Παπαρίζου “Πρέπει να έρθεις μαζί μου” και να της φοράει μικρόφωνο γιατί εκείνος είχε καταλάβει ότι έπρεπε να ξαναβγεί στη σκηνή να τραγουδήσει. Ένα λεπτό πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, καταλάβαμε ότι κερδίσαμε. Απίστευτο συναίσθημα. Μεγαλειώδες», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Έλενα Παπαρίζου και τον Φωκά Ευαγγελινό.

Ενώ η Ναταλία Γερμανού χαρακτήρισε “ξεχωριστή καλλιτέχνη” τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό και της ευχήθηκε “καλή επιτυχία”.