Η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου χορεύουν το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάτι λίγο πριν από το J2US (Βίντεο)

Δανάη-Μπάρκα-Βίκυ-Σταυροπούλου-250x250.jpg

Αντίστροφα μετράμε για τη διεξαγωγή του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision του 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Ενώ σε λίγες ώρες και η Μαρίνα Σάττι θα αναχωρήσει από την Ελλάδα για την Σκανδιναβική πόλη ώστε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Ζάρι».

Μάλιστα, μέχρι στιγμής το «Ζάρι» έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και τα στοιχήματα το έχουν στις πρώτες 10 θέσεις για την τελική κατάταξη στη Eurovision.

Ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Σταυροπούλου θέλοντας να μπουν στο κλίμα της Eurovision, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίος τις βλέπουμε να χορεύουν το «Ζάρι» στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Μητέρα και κόρη ενώ χαλαρώνουν στο σαλόνι τους με την γιαγιά της παρουσιάστριας, ξαφνικά σηκώνονται και αρχίζουν να χορεύουν στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Επίσης η Δανάη Μπάρκα πρότεινε στον Φωκά Ευαγγελινό να της επιλέξει για την ομάδα της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.