Αλεξάνδρα Ούστα και Γιάννης Σαρακατσάνης: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας»

Αλεξάνδρα Ούστα και Γιάννης Σαρακατσάνης: «Η διάρκεια του θηλασμού ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας»

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ, βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε στη Τζένη Θεωνά για την καθημερινότητά του με τον γιο του και αποκάλυψε αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

«Εγώ μεγάλωσα με τον αδερφό μου και θα ήθελα και ο γιος μου να έχει αδελφάκι. Τα πράγματα δεν τα παραγγέλνεις και έρχονται. Όσο μεγαλώνει το ηλικιακό gap απομακρύνομαι και εγώ σιγά σιγά από αυτή την ιδέα», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα και πρόσθεσε ο Γιάννης Σαρακατσάνης:

«Το έχουμε συζητήσει για να κάνουμε παιδί προ διετίας αλλά προέκυψαν οι συνθήκες και το απαγόρευσαν. Καταλαβαίνω τα οφέλη του να έχεις δύο παιδιά αλλά αυτή τη στιγμή φοβάμαι. Φοβάμαι πώς θα ανταπεξέλθω οικονομικά, με τον χρόνο. Μας κλόνισε κι αυτό που έγινε με τη γέννα και λες τώρα ξαναρίχνουμε μια ζαριά και τι θα γίνει, αν θα πάνε καλά. Αισθάνομαι ότι είμαστε πλήρεις».

«Ο θηλασμός ήταν η μεγαλύτερη διαφωνία μας. Και η Αλεξάνδρα είχε κουραστεί και να είχε τελειώσει νωρίτερα ο θηλασμός. Αν την έβλεπα να είναι καλά δεν θα το επέλεγα. Αλλά έγινε μια ρήξη και υποχώρησα και είπα την εμπιστεύομαι», ανέφερε ο Γιάννης Σαρακατσάνης και συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Ούστα:

«Έχω την αίσθηση επειδή δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό και ιδίως οι άντρες, έχουν μια απόσταση το πώς αντιμετωπίζεται αυτό. Ένιωσα πίεση αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποια στιγμή τέθηκε πιο σοβαρή το ζήτημα αλλά ήμουν και εγώ σε μια κατάσταση που είχα σκεφτεί να σταματήσω. Ήξερα ότι θα πάρει χρόνο».