Αφροδίτη Λιάντου: Η αντίδραση και η συμβουλή της μητέρας της, Εβελίνας Παπούλια, για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Εβελίνα-Παπούλια-Αφροδίτη-Λιάντου-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;”, βρέθηκε η Αφροδίτη Λιάντου.

Η νεαρή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιός, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Λιάντου αποκάλυψε και την αντίδραση της μητέρας της, Εβελίνας Παπούλια, για την εν λόγω σχέση.

«Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά. Άργησε αρκετά να προχωρήσει. Ένα χρόνο και κάτι. Είχαμε ωραία χημεία όταν παίζαμε μαζί. Ενώ δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη γιατί κάναμε τις πιο δύσκολες σκηνές. Είχαμε ξυλοδαρμούς, πνιγμούς κλπ. Είχαμε μια οικειότητα, μια εμπιστοσύνη, λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Ένα χρόνο δεν το πολύ λέγαμε. Σίγουρα υπήρχε ο φόβος που ήμασταν στην ίδια δουλειά, αλλά δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι που όταν είμαστε σπίτι θα συζητήσουμε πολύ για τη δουλειά. Είμαστε πιο ήσυχη, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ούτε ζήλειες», είπε η Αφροδίτη Λιάντου.

Όσον για την άποψη της μητέρας της για τον αγαπημένο της, είπε: «Η μαμά μου ήταν θετική για τον Αλέξανδρο. Τον συμπαθεί άπειρα. Τον συμπαθούσε πριν καν είμαστε μαζί. Μου έλεγε “τι ωραία που παίζει αυτός”. Δεν μου είχε πει ποτέ κάτι, απλά μου έλεγε να προσέχουμε να μην το λέμε αριστερά και δεξιά, να προσέχετε που είστε…».

Ενώ στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στην Αφροδίτη Λιάντου: «Έχω διαβάσει ότι ήσουν έγκυος και ότι θα σας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου».

«Δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν όλα αυτά. Δεν ξέρω, πραγματικά. Γιατί δεν υπάρχει και κάτι να πεις ότι ίσως… Ούτε καν. Εντάξει, εγώ γελάω με αυτά. Τώρα, πώς θα μας πάντρευε η Άντζελα Γκερέκου, δεν ξέρω… Πώς είμαι έγκυος, δεν έχω ιδέα πώς βγήκαν αυτά. Δεν απαντάω σε αυτά, ούτε παίρνω τηλέφωνα, ούτε διαψεύδω, δεν ασχολούμαι», απάντησε η Αφροδίτη Λιάντου.