Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό»

Ιλένια Ουίλιαμς για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, τον πρώην σύντροφο της, Δημήτρη Ουγγαρέζο και για την προσωπική της ζωή.

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με αυτόν τον κλάδο. Δεν περίμενα να μου πει ποτέ “μπράβο”. Ήταν πολύ αυστηρός. Μπορεί να έκανα ένα λάθος και να άλλαζε το βλέμμα του. Ήταν πρότυπο πάτερα. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό. Προετοιμαζόμουν χρονιά για την απώλεια του πάτερα μου», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς και συνέχισε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο:

«Είχαν πολύ καλή σχέση με τον πάτερα μου. Ήταν μέλος της οικογένειας. Μεταξύ μας υπάρχει αγάπη. Δεν έχουμε κάποιο αρνητικό συναίσθημα ο ένας για τον άλλον. Μεγαλώσαμε μαζί».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, είπε: «Είναι κάλο να κρατάμε την προσωπική μας ζωή για εμάς. Είτε είναι κάτι που ισχύει είτε όχι. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Με φοβίζει κάπως η ευθύνη. Οι άντρες δεν με φλέρταραν ποτέ και δεν Θέλω να με φλερτάρουν. Είμαι εντάξει».