Headlines

Στάθης Σχίζας: «Χωρίσαμε όταν το παιδάκι μου δεν είχε χρονίσει, δεν έχει εικόνες και μνήμες»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», βρέθηκε ο Στάθης Σχίζας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χωρισμό από την μητέρα της κόρη του αλλά και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τα έχω ζήσει όλα εγώ. Με εμένα ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί το παιδί μεγάλωσε μέσα σε αυτό, χωρίσαμε όταν το παιδάκι δεν είχε χρονίσει. Δεν έχει εικόνες, δεν έχει μνήμες, οπότε μεγάλωσε με αυτό το μοντέλο, οπότε του ήταν και πιο εύκολο, όσο εύκολο μπορεί να είναι για ένα παιδί χωρισμένων γονιών», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

«Ήταν άλλη ηλικία, ήμουν 21 χρονών, ήμασταν παιδάκια. Δεν ήμασταν ώριμοι, οπότε ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα», συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας.

Όσο για τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Στάθης Σχίζας εξήγησε: «Ήταν διαφορετικός. Το πιο δύσκολο κομμάτι στους χωρισμούς είναι η συνήθεια, ναι υπάρχει ο έρωτας, η αγάπη, αλλά η συνήθεια είναι πιο δυνατή από όλα».