Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπική του ζωή: «Έκανα μακροχρόνιες σχέσεις, είχα μία σχέση από τα 23 και χωρίσαμε στα 35»

Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπική του ζωή: «Έκανα μακροχρόνιες σχέσεις, είχα μία σχέση από τα 23 και χωρίσαμε στα 35»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα, βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως στο παρελθόν έκανε μακροχρόνιες σχέσεις.

«Ερωτευόμουν πάρα πολύ, έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Μου αρέσει η ρουτίνα και ερωτευόμουν τον άνθρωπο με τον οποίο έκανα όλες τις εξορμήσεις. Το clubbing, τις διακοπές μου. Έξω ήμουν με τον άνθρωπό μου. Είχα μία σχέση που τον γνώρισα στα 23 και χωρίσαμε όταν ήμουν 35. Μετά ήταν άλλη μια σχέση επτά χρόνια, μετά άλλα 12-13. Είναι πολλές σχέσεις στη ζωή μου μεγάλες, οπότε εγώ αυτή την τρέλα του έξω την έζησα λίγο με ασφάλεια. Ήμασταν και παρέα, βγαίναμε μαζί», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Ο γάμος μπορεί να είναι μια οικογενειακή σύμβαση που να σε κρατήσει και να περάσεις την κρίση να την περάσεις εσωτερικά. Όταν δεν υπάρχει αυτή η κοινωνική σύμβαση, μπορεί σε μία κρίση, να μην το αντέξεις και να φύγεις ή να σε εγκαταλείψουν. Δεν θα το παλέψεις τόσο πολύ…Για αυτό, ίσως, αυτές οι σχέσεις μπορούν εύκολα να διαλυθούν. Βέβαια, μετά τη διάλυση αυτής της σχέσης, μπορείς να γίνεις εύκολα φίλος με τον άλλο, κάτι που μπορεί να μην ισχύει σε ένα διαζύγιο».