Στάθης Σχίζας: «Στην προσωπική μου ζωή έχω ανάγκη από ηρεμία, με απωθεί να με…»

Στάθης-Σχίζας-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγνωσιμότητα που έχει λάβει μετά το Survivor, για το αν θα συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Έχω τσακωθεί στον δρόμο με έναν άνθρωπο που δεν ήξερα και μου απάντησε λόγω αναγνωσιμότητας «τι να σου πω ρε Στάθη; Έχω κάτσει να πιω καφέ με άγνωστη κυρία στο Κολωνάκι, τα είπαμε σαν φίλοι, πήραμε όλο το χωριό τηλέφωνο», είπε ο Στάθης Σχίζας και στην συνέχεια απάντησε εάν θα συμμετείχε σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αποκάλυψε και τι ζήτησε η κόρη του από τον Άγιο Βασίλη:

«Δύσκολο να έκανα κάτι τηλεοπτικά, θεωρώ υπάρχουν πολύ πιο ικανά παιδιά από έμενα. Η κόρη μου δεν ήθελε τίποτα από τον Άγιο Βασίλη, μόνο να έχουμε την υγεία μας. Αισθάνθηκα πολύ μικρός μπροστά της».

Όσο για τα προσωπικά του, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε: «Έχω ανάγκη από πολλή ηρεμία στα προσωπικά μου. Δεν μου αρέσει να με φλερτάρουν, με απωθεί, προτιμώ ο άντρας να είναι ο κυνηγός, είμαι παραδοσιακός. Βλέπω αισχρά πράγματα στα social και μπλοκάρω. Αποβάλλω την τοξικότητα κατευθείαν».