Όπως έχει γίνει γνωστό, μια διαφορετική Πρωτοχρονιά έκανε φέτος ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, καθώς την πέρασε στο κρατητήριο.
Συγκεκριμένα ο ηθοποιός την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η παράσταση που πρωταγωνιστεί, τηλεφώνησε στο θέατρο και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας. Ενώ ο υπάλληλος που δέχθηκε το τηλεφώνημα ενημέρωσε τις Αρχές και το κτήριο εκκενώθηκε.
Μάλιστα, όταν έφτασε η αστυνομία, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει φάρσα τους συνάδερφους και οδηγήθηκε στο τμήμα.
Ενώ η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” εντόπισε τον συνάδερφο του ηθοποιού, Σταύρο Καλλίγα, ο οποίος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του με την επίμαχη φάρσα.
«Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα», είπε ο Σταύρος Καλλίγας.













