Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και τη κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά και τη κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη χρονιά που της άλλαξε τη ζωή, για το περιβόητο τσιφτετέλι, για τον Νίκο Μουτσινά και για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Το 2021 για μένα ήταν μεταβατικό… Ξεκίνησαν μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας για τη χρονιά που πέρασε, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην τηλεόραση λέγοντας:

«Μου αρέσει ο συναγωνισμός και όχι ο ανταγωνισμός. Δε μου αρέσει τίποτα που να έχει αρνητικό πρόσημο και τίποτα που μπορεί να σου βγάλει τον κακό εαυτό και να μη σε κολακεύει. Είμαι όμως πολύ ανταγωνιστική με τον εαυτό μου… Χάρηκα που γύρισε η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση γιατί για τη δική μου άφιξη στην Αθήνα συζητήθηκαν πολλά».

​Ενώ όσον αφορά το περιβόητο τσιφτετέλι, η Ιωάννα ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος με διαφορετικά στοιχεία. Εκεί που πρέπει να είμαι πιο σοβαρή είμαι πολύ σοβαρή, εκεί που μπορώ να είμαι πιο χαλαρή βγάζω περισσότερο τον εαυτό μου… Την πρώτη χρονιά μπήκα σε μια διαδικασία να νιώθω και εγώ ότι δεν είμαι απόλυτα ο εαυτός μου.

Το περιβόητο τσιφτετέλι είναι εγώ 100%. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι εγώ. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση διάσταση. Αυθόρμητα σκέφτηκα για ένα θέμα πολύ όμορφο να το δοκιμάσω και εγώ, δεν είχα ξαναχορέψει οριεντάλ. Μετά που όλο αυτό διογκώθηκε από κάποιους ανθρώπους πικράθηκα. Σκέφτηκα όμως ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να δουν αυτό που εγώ σκέφτομαι… Νομίζω ότι μετά από αυτό δε θα το ξαναέκανα.

Ο αυθορμητισμός μου περιορίστηκε πάρα πολύ μετά από αυτό… Υπάρχουν πολλά θέματα που αν είχα την επιμέλεια της εκπομπής δε θα τα έβαζα στην εκπομπή αλλά είναι θέματα που ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπά. Είναι πιο γκοσιπ θέματα».

«Ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή. Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά.

Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω. Δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα.

Ακολουθιόμαστε στο ινσταγκραμ αλλά δεν έχουμε γνωριστεί όπως με τους περισσότερους. Δεν επικοινωνήσαμε. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω προσωπικά αλλά το θέμα έληξε και όλα καλά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για την κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου

Ενώ για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, είπε: «Η εκπομπή του Νίκου σε μια συγκεκριμένη ζώνη ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβληθεί είμαι και εγώ. Ενοχλούμαι όταν κάτι γίνεται με τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν αισθανόμουν ότι κάτι γίνεται για να με προσβάλλει θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά. Με χιούμορ έβλεπα πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν.

Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΙ και είχα απαντήσει θετικά. Επειδή ήταν μία όμορφη επικοινωνία με σεβασμό, για αυτό συνέχισε να έχω καλή σχέση με τον Νίκο και πριν τον γνωρίσω. Για κάποιους ανθρώπους πρέπει να ευγνωμονώ τον Νίκο, αυτό με ενοχλεί. Είναι εμπαθές. Με τον Νίκο είμαστε τηλεοπτικά γειτονάκια, δεν είμαστε σε διαρκή επικοινωνία αλλά μου έδωσε μια πολύ ωραία συμβουλή».