Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε ανατριχίλα

Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε ανατριχίλα

Μία… ιδιαίτερα συζήτηση έκαναν στο Ξαναδέστε τους.

Οι παρουσιαστές αναφέρθηκαν σε θέματα με μεταφυσικά φαινόμενα. Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως έχει φίλη, που ζει σε σπίτι, στο οποίο είχε παραμείνει το πνεύμα του παλιού ιδιοκτήτη.

Ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε και πήρε το λόγο μιλώντας για ένα συμβάν το οποίο έζησε στο παρελθόν λέγοντας «Εμείς παλιά με μία παρέα.. κάποια πρωτοχρονιά, όπως τελείωνε η βραδιά καλέσαμε πνεύματα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέλυσε τα όσα τους είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ «Καθόμασταν, παίξαμε trivial, κρασιά… και όπως ήμασταν, ήταν η ώρα του γαλλικού καφέ. Όπως είμαστε αρχίζει μια κουβέντα για τα πνεύματα», ανέφερε και αφού εξήγησε πως συμφώνησαν όλοι να συμμετάσχουν, συμπλήρωσε: «Ήταν ένα τραπέζι, που δεν είχε καθόλου καρφιά. Οπότε έχουμε το τραπέζι και καθόμαστε τέσσερα άτομα! Βάζουμε τα χέρια πάνω στο τραπεζάκι και αρχίζουμε και λέμε “Είναι κανείς εδώ;”. Κοιτιόμαστε… και ξαφνικά κάνει το τραπέζι θόρυβο. Όταν γυρίσαμε να δούμε ποιος το έκανε, είδαμε απλά πέντε άτομα άσπρα! Κουνιέται το τραπέζι και μας έκανε και δύο βηματάκια. Αλήθεια σας λέω! Δεν είχαμε τίποτα παράταιρο».