Ο Λάκης Κομνηνός μιλάει για την γνωριμία με τη σύζυγό του Τζόρτζια Κοντράρου και την πρόταση γάμου

Ο Λάκης Κομνηνός μιλάει για την γνωριμία με τη σύζυγό του Τζόρτζια Κοντράρου και την πρόταση γάμου

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκο Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε ο Λάκης Κομνηνός.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον δεύτερο γάμο του, λέγοντας:

«Ήμουν 40 ετών στον δεύτερο γάμο μου με την Τζόρτζια Κοντράρου. Δεν μπερδευόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου, μετά λείπουμε τακτικά και έτσι δημιουργείται η επιθυμία να ξαναβρεθούμε».

Μάλιστα, η σύζυγός του Τζόρτζια Κοντράρου μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία τους και την πρόταση γάμου.

«Γνωριστήκαμε τυχαία σε δημοσιογραφική παρέα, εγώ δεν είχα ποτέ σχέση στο επάγγελμά μου με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Όμως έκανα παρέα με δημοσιογράφους που έκαναν παρέα με καλλιτέχνες. Σε μια έξοδο έτυχε να είναι ο Λάκης και έτσι γνωριστήκαμε. Το πρώτο βήμα το κάναμε και οι δύο. Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο.

Δεν ήμασταν στην ηλικία που θα έλεγε ο ένας στον άλλον ‘θες να τα φτιάξουμε’. Η πρόταση γάμου, την θυμάμαι πολύ καλά, ήταν σε μια περίοδο που είχα πολύ δουλειά, στη διάρκεια του ειδικού δικαστηρίου. Τότε, ήταν κάπου Νοέμβριος, πλησιάζαμε στις γιορτές και τελείως ξαφνικά μου είπε παντρευόμαστε στις 21 Δεκεμβρίου. Να φανταστείς ούτε εγώ ούτε ο Λάκης ξέραμε ότι δεν γίνονται γάμοι πριν από τα Χριστούγεννα.

Ετοιμάσαμε τον γάμο και όταν πήγαμε να πάρουμε τις άδειες μας είπαν δεν μπορείτε να παντρευτείτε, γιατί δεν γίνονται γάμοι αυτή την περίοδο. Παντρευτήκαμε στη Μάνη, επικοινωνήσαμε με τους εκεί ιερείς, οι οποίοι μας είπαν ελάτε να παντρευτείτε εδώ, εδώ είναι άλλος ο Θεός. Και έτσι μας πάντρεψαν», περιέγραψε η δημοσιογράφος σε σύνδεση που είχε με την εκπομπή.