Η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη στα σχόλια για το κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου

Η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη στα σχόλια για το κοστούμι της Μαρίας Κορινθίου

Η ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου Μάρθα Καραγιάννη έδωσε την δική της απάντηση για το σάλο που προκάλεσε η τόπλες εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου στο θεατρικό «Γοργόνες και Μάγκες».

Η Κορινθίου δέχτηκε έντονη κριτική για το αποκαλυπτικό κοστούμι, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.

Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το  κείμενο που ακολουθεί:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος.  Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους,  αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι  πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία … »

Η Μαρία Κορινθίου δεν δίστασε να ανεβάσει το μήνυμα της Μάρθας Καραγιάννη στα instastories της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ για όλα».