Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Ήταν πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη”

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Ήταν πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη”

Στο περιοδικό “TV Έθνος”, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τη διαμάχη Αρναούτογλου – Κανάκη πώς την είδες; Πήρες θέση νομίζω…

Δεν πρόλαβα να πάρω θέση. Θα μου επιτρέψεις να μην πάρω ούτε τώρα θέση. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που ο ένας είναι στον ΑΝΤ1 και ο άλλος ήταν στο κανάλι για πολλά χρόνια. Χωρίς να το έχω επιδιώξει ξέρω πράγματα και καταστάσεις, αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν όμως πολύ άκυρο και άκαιρο το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη. Είχε της εκπομπής του τον χαβά, για να μην πω τίποτε άλλο. Στην ουσία των πραγμάτων είναι αστείο να μιλάμε για αντιγραφές. Ότι κάνουμε φέρει την προσωπική μας σφραγίδα.

Στην αμερικανική τηλεόραση υπάρχουν οκτώ ίδια talk shows, όμως ο κάθε παρουσιαστής το κάνει με τον τρόπο του. Και εμένα πήραν στοιχεία από το “Ouga Challenge”, η Τσολάκη, παλαιότερα ο Κρατερός Κατσούλης, που εγώ με τη σειρά μου είχα πάρει από τον Γαλυφιανάκη. Έτσι είναι. Ο καθένας βάζει το προσωπικό του στίγμα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να εμπνέονται από κάτι και να βάζουν την προσωπική τους πινελιά. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση.