Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Ελεονώρας Μελέτη

Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της κόρης της, Ελεονώρας Μελέτη

Τα γενέθλια της είχε η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη, Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, η Ελεονώρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εντυπωσιακή τούρτα της κορούλα της, που έφτιαξε η Άντα Λιβιτσάνου.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι αφιερώσατε λίγο χρόνο για όμορφες ευχές, για ένα μήνυμα… όλους μαζί κ τον καθένα ξεχωριστά. Μακάρι να γινόταν κ στη πράξη, αλλά είστε τόσοι μα τόσοι πολλοί! Με συγκινήσατε πραγματικά με τη ζεστή σας ενέργεια κ τη σκέψη σας προς το παιδί μου! Λοιπόν! Μέρες που είναι και άλλα παιδάκια ειχαν έχουν κ θα έχουν τα γενέθλια τους εν μέσω καραντίνας, μακριά από αγαπημένα πρόσωπα κ φίλους!

Τι θα λέγατε να προσπαθήσουμε να γλυκάνουμε λίγο παραπάνω αυτή τη μέρα? Μπροστά μου έχω την τούρτα της Αλεξάνδρας η οποία πάνω έχει όλα όσα αγαπά! Έχει ένα «γκέγκε» ( φεγγαράκι) έχει τον γάτο της τον Κεεεερνιτ ( Κέρμιτ), στααααας ( stars), μπαμπελς ( bubbles) κ είναι ρρρροος ( ροζ)… την επιμελήθηκε η @adalivitsanou κ εχθές είπαμε να χαρίσουμε σε δυο από εσάς μια όμορφη τουρτίτσα για τα παιδάκια τους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που δέχτηκε.