Ζώγια Σεβαστιανού: «Επενδύουμε συντροφικές και φιλικές σχέσεις στα παιδιά μας, δεν είναι όμως ούτε σύντροφοι μας ούτε φίλοι μας»

zio.png

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” με την Αθηναϊς Νέγκα, βρέθηκε η Ζώγια Σεβαστιανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις απαιτήσεις που φέρει ο συνδυασμός της μητρότητας με την καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και για όσα δεν της αρέσουν στην… Ελληνίδα μάνα.

«Είναι δύσκολη πίστα ο συνδυασμός της μητρότητας με την επαγγελματική διαδρομή. Δεν είναι εύκολο. Επηρεάζω πολύ τον γιο μου και δεν το θέλω. Στην πραγματικότητα με ανατριχιάζουν λίγο αυτές οι εικόνες των μαμάδων, ειδικά με τους γιους», είπε η Ζώγια Σεβαστιανού.

«Γενικά δεν μ’ αρέσει αυτό το πράγμα, ο ομφάλιος λώρος που “πνίγει” τα παιδιά και δεν τα αφήνει λίγο να κάνουν το δικό τους και να πάρουν μια ανάσα. Νομίζω πως αυτό συμβαίνει από προσωπική μας ανασφάλεια και επενδύουμε στα παιδιά μας πράγματα που δεν θα έπρεπε να επενδύουμε», ανέφερε η Ζώγια Σεβαστιανού.

«Επενδύουμε , ας πούμε, συντροφικές σχέσεις αλλά δεν είναι σύντροφοι μας τα παιδιά. Επενδύουμε φιλικές σχέσεις, ούτε φίλοι μας είναι. Εννοείται πως δεν θα μου πει αυτά που λέει με τους φίλους του, δεν το θέλω. Είναι δυνατόν; Όχι, άλλος είναι ο ρόλος μου» συμπλήρωσε η Ζώγια Σεβαστιανού.