Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει από πίσω ένας λόγος που έχω εξαφανιστεί»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει από πίσω ένας λόγος που έχω εξαφανιστεί»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, με αφορμή τα σχόλια του Γρηγόρη για την περίοδο της καραντίνας, η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον της, από τους οποίους η ίδια έχει αποστασιοποιηθεί.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει και απλά ακούνε ένα “Όχι”. Υπάρχει από πίσω λόγος. Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο του έντονου life style, τότε που εκπομπές ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική της ζωή.

«Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν. Έβαζα έναν τοίχο μπροστά σε αυτά τα πράγματα και δεν καταλάβαινα ότι με πληγώνουν, δεν επέτρεπα. Όταν κάθισα και τα είδα λίγο πιο χαλαρά κατάλαβα ότι και έχω πληγωθεί και έχω αδικηθεί», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.