Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Ορίστε εγώ παρουσιάστρια, δεν έχω τελειώσει δημοσιογραφία»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Ορίστε εγώ παρουσιάστρια, δεν έχω τελειώσει δημοσιογραφία»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με αφορμή την πρεμιέρα του «First Dates».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Ότι έγινε όλη αυτή η συζήτηση και κανείς δεν ασχολήθηκε με το ότι ο Γιώργος έμεινε με το σώβρακο; Πραγματικά έχεις τον Γιώργο Καραβά ημίγυμνο και κάθεσαι και ασχολείσαι με το γεγονός ότι είπε ότι θέλει να γίνει παρουσιαστής; Παιδί μου είδες τον Κούρο; Είναι σαν να πηγαίνεις στο μουσείο, να βλέπεις το άγαλμα και να σκέφτεσαι ότι έχει παρανυχίδα. Έχω τρελαθεί.

Κάθισαν και ασχολήθηκαν με αυτό; Αγάπη μου το είδες το άγαλμα ήταν βρώμικα τα νύχια του. Τι λες; Αλήθεια; Ορίστε εγώ παρουσιάστρια, δεν έχω τελειώσει δημοσιογραφία. Εντάξει να σου πω κάτι… Είμαστε στην τηλεόραση το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφορά πολύ κόσμο και επειδή είμαι και λιγάκι Αμερικανάκι σε αυτά όλοι μιλάμε για τον Γιώργο τον Καραβά; Μπράβο! Γιώργο μπράβο! Να! Πάρτα! Μόνο συγχαρητήρια, να του στείλουμε λουλούδια του ανθρώπου.

Είναι υγιές και το όλο θέμα που έγινε, γιατί τελικά όταν είσαι δημοκρατικός οφείλεις να πεις την άποψή σου. Δεν πρέπει να κόψουμε κανενός την άποψη. Άμα δεν θέλουμε να μας κόβουν την άποψη, δεν μπορείς να γυρνάς και να λες δεν μου αρέσει που το είπαν αυτό. Έχεις κάθε δικαίωμα να πεις δεν το καταλαβαίνω, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα στην άποψη μας», τόνισε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.