Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη

Ξέσπασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε ο δικηγόρος του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο.

Ενώ τα όσα είπε προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που υπερασπίστηκε δημόσια την σύντροφό του και ξέσπασε κατά του δικηγόρου του 35χρονου.

«Θέλω να πω ότι πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Γιατί ξαφνικά τα πόδια χτυπάνε το κεφάλι. Ακούω έναν άνθρωπο που δεν έχει δει καν το βίντεο, να λέει πως ο εντολέας του είναι και θιγμένος. Ένας άνθρωπος που βλέπει πως τραβάνε βίντεο μια κοπέλα που δεν το γνωρίζει και δεν το λέω επειδή είναι η κοπέλα μου. Δηλαδή στη θέση της 24χρονης; Πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά να μη λέμε πως ένας άνθρωπος υπερασπίζεται έναν άλλο χωρίς να έχει δει το βίντεο. Ας το δεις και ας έχει μετά μια άποψη» είπε ο Δημήτρης.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε υπάρξει ο εξής διάλογος:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου».

Δικηγόρος 35χρονου: «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

Δικηγόρος 35χρονου: «Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας, επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του…».